Forum » AROS
[#1] hdaudio.device odtwarza zbyt szybko
Zainstalowałem Icaros Desktop na AT3N7A-I, dorzuciłem sieciówkę intela ( bo ta na płycie rtl81111 prawdopodobnie nie działa ) , działa wszystko ale:

Problem jest taki gdy uruchamiam dvd, audio, trackera dźwięk odtwarzany jest kilkukrotnie szybciej. Po przestawieniu próbkowania na wyższe spowalnia ale jakość jest poniżej krytyki ? Co zrobić żeby to działało poprawnie ? Włożyłbym sb live ale jest problem, że już nie mam wolnego PCI.

[#2] Re: hdaudio.device odtwarza zbyt szybko

@sand, post #1

Miałem to samo: http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=13&t=1256#reply_1256

Czy HDAudio masz tylko w jednostce muzycznej czy także w pozostałych 0,1,2...?

[#3] Re: hdaudio.device odtwarza zbyt szybko

@tomek, post #2

Pobrałem nowy hdaudio.device pogrzebałem i teraz prędkość jest ok. Tylko potwornie trzeszczy, nic jeszcze pogrzebie trochę. Wyjmę sieciówkę zobaczę jak jest na sblive.

[#4] Re: hdaudio.device odtwarza zbyt szybko

@tomek, post #2

Dałem sobie spokój z hdaudio wstawiłem sb live, rtl8111 działa pod sterownikiem rtl8169 więc włożyłem w pci. No to mam gotowy aros box do zabawy.

Forum » AROS
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem