Forum » AROS
[#1] SAM 440 i AROS
Czy ktoś z Was bawił sie już AROS-em na 440 ? Szukam jakiś materiałów dotyczących instalacji i konfiguracji.

[#2] Re: SAM 440 i AROS

@biax, post #1

Niestety nie, bo po instalacji 4.1 a potem dwóch aktualizacji i Debiana po prostu nie starczyło mi czasu jeszcze na zabawę i tym systemem choć miejsce na dysku oczywiście jest.

Szczerze powiem że nawet nie podchodziłem do tego tematu biorąc pod uwagę, że jest wersja dla x86 (której także nie testowałem) to po prostu dałem sobie spokój. Jestem jednak bardzo ciekawy jak AROS radzi sobie na SAM.
[#3] Re: SAM 440 i AROS

@biax, post #1

mschulz robil port więc pytaj jego

[#4] Re: SAM 440 i AROS

@alekc, post #2

Dzięki, wiesz po prostu szukałem jakiegoś opisu instalacji. Mam wolnego HDD i pomyślałem, że się pobawię troszkę tym systemem.
Dzięki :)

[#5] Re: SAM 440 i AROS

@biax, post #1

Ja byłem taki ciekawy, że zainstalowałem ten wynalazek. Niestety inny mechanizm botowania usunął mi parthenope i nie mogłem uruchomić ani AOS ani Debiana. Co ciekawsze AROS nie widział wcale partycji amigowych. Teraz już nie zaprzątam sobie głowy tym systemem i niech grupą docelową pozostaną użytkownicy piecyków

Forum » AROS
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem