Forum » AROS
[#1] Flare - klon Diablo
[#2] Re: Flare - klon Diablo

@tomek, post #1

Mnie po prostu gość rozwala - najpierw Cube'y teraz to. Za niedługo okaże się, że dla grajacych post-amigowców AROS będzie No1.
Fajnie gdyby całe amigowe środowisko przerzuciło zainteresowania na ten system - najlepszy hardware, największy potencjał rozwoju.
Osobiście porty gier na alternatywne systemy mnie nie interesują, jednak praca Deadwood'a pokazuje, że AROS rządzi.

Gratuluję!

Ostatnia modyfikacja: 14.07.2011 09:35:53
[#3] Re: Flare - klon Diablo

@michalmarek77, post #2

Fajnie by było, gdybyś środowisku pozwolił decydować za siebie.

Co do tematu - Deadwood rządzi, bez dwóch zdań OK

[#4] Re: Flare - klon Diablo

@michalmarek77, post #2

AROS rządzi.

Aros będzie rządził w momencie kiedy zainstaluje się z całym zestawm driverów, tak jak Winda. Przecież nie będę kupował ACER ONE, żeby pograć w parę gierek.

Na razie Aros mnie najbardziej zawiódł. Czekam na MOS 3.0
Arosa wytestuję jak się pokaże kolejny grubszy update... OK

PS. Próbowałem odpalić go na Acer extensa 5220 oraz 2 pudłach PC... i lipa..

[#5] Re: Flare - klon Diablo

@Wojox, post #4

No na Acer One to w ogóle nie bardzo byś pograł.

Czekasz na MOS 3.0 ? Dla niego kupisz specjalnie kawałek sprzętu, a dla arosa już żal ?

[#6] Re: Flare - klon Diablo

@TomcioPaluszek, post #5

MOS mimo wszystko oferuje "troszke" wiecej niz aros.

[#7] Re: Flare - klon Diablo

@TomcioPaluszek, post #5

Aros oferuje soba bardzo malo uzytecznosci. Smutne ale prawdziwe.
No ale milo slyszec, ze kolejna gierka dziala.

Forum » AROS
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem