Forum » AROS
[#1] aros 68k na mojej czterytysiaczce
a4k /060-50 csppc 128mb, cv64, xsurf, vimeo bardzo rozmazane ale troche mozna rozpoznac. widac ze aplikacje odpalaja, moge zapwenic ze wiekszosc dziala. predkosc nazwalbym umiarkowana, ale zmierzamy do celu.

http://vimeo.com/48266586

aros ftw!
[#2] Re: aros 68k na mojej czterytysiaczce

@wawrzon, post #1

Nieźle ! OK
[#3] Re: aros 68k na mojej czterytysiaczce

@wawrzon, post #1

Co to jest ta niebieska karta włożona do slotów w Amidze ? Na samej górze. Taka mała.
[#4] Re: aros 68k na mojej czterytysiaczce

@gilban, post #3

Deneb USB 2.0
[#5] Re: aros 68k na mojej czterytysiaczce

@PrzemasIII, post #4

Dzięki.
[#6] Re: aros 68k na mojej czterytysiaczce

@wawrzon, post #1

Bardzo fajnie to działa już :) Mam pytanie. Co to za skórka na oknach jest? Bardzo fajne odniesienie do OS 1.3 :)
[#7] Re: aros 68k na mojej czterytysiaczce

@Sir_Lucas, post #6

Bardzo fajnie to działa już Mam pytanie. Co to za skórka na oknach jest? Bardzo fajne odniesienie do OS 1.3

to jest default theme on aros, tak wyglada i na pececie. mnie sie osobiscie niezbyt podoba wiec dlubie przy wlasnej. mozna zreszta ustawic i 3.1 look i zdaje sie 1.x ale cos sie z tym kaszani wiec akurat nie kombinowalem. przedwczoraj wlaczylem zreszta przez przypadek skorke windows7 i musialalem to przez pol dnia znosic bo nie chcialo mi sie restartowac amigi tylko z tego powodu (zbyt duzo otwartych aplikacji).
[#8] Re: aros 68k na mojej czterytysiaczce

@wawrzon, post #7

deser:

http://vimeo.com/48413372

here microbe3d wazp3d 3d model viewer, troche okienek ciagle jeszcze niesamowicie wolnego wanderera i dwa moje porty prostych gierek sdl, w pierwszy probuje troche zbyt dlugo grac wiec mozna skipnac. na przykladzie portow widac jednak ze aros tu nic nie zwalnia, choc nic dziwnego jako ze funkcje systemu sa praktycznie nieuzywane.
[#9] Re: aros 68k na mojej czterytysiaczce

@wawrzon, post #8

Ładnie, ładnie OK
Forum » AROS
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem