a4k /060-50 csppc 128mb, cv64, xsurf, vimeo bardzo rozmazane ale troche mozna rozpoznac. widac ze aplikacje odpalaja, moge zapwenic ze wiekszosc dziala. predkosc nazwalbym umiarkowana, ale zmierzamy do celu.
Bardzo fajnie to działa już Mam pytanie. Co to za skórka na oknach jest? Bardzo fajne odniesienie do OS 1.3
to jest default theme on aros, tak wyglada i na pececie. mnie sie osobiscie niezbyt podoba wiec dlubie przy wlasnej. mozna zreszta ustawic i 3.1 look i zdaje sie 1.x ale cos sie z tym kaszani wiec akurat nie kombinowalem. przedwczoraj wlaczylem zreszta przez przypadek skorke windows7 i musialalem to przez pol dnia znosic bo nie chcialo mi sie restartowac amigi tylko z tego powodu (zbyt duzo otwartych aplikacji).
here microbe3d wazp3d 3d model viewer, troche okienek ciagle jeszcze niesamowicie wolnego wanderera i dwa moje porty prostych gierek sdl, w pierwszy probuje troche zbyt dlugo grac wiec mozna skipnac. na przykladzie portow widac jednak ze aros tu nic nie zwalnia, choc nic dziwnego jako ze funkcje systemu sa praktycznie nieuzywane.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.