[#1] Ciężki zasilacz do A500, jak złożyć?
Witajcie,

wczoraj postanowiłem przerobić stary zasilacz do A500 na "uniwersalny" zasilacz +5/+12V. Kupiłem krokodylki, podlutowałem kabelki jak trzeba i.... nie mam kwadratowego pojęcia jak złożyć zasilacz z powrotem do obudowy . Przed "operacją" przemknęło mi przez myśl, żeby zrobić zdjęcia ułożenia elementów w środku zasilacza, jednak pośpiech zrobił swoje. Dlatego pytanie do was, czy ktoś może poratować zdjęciem wnętrza tzw. ciężkiego zasilacza do A500 po otwarciu górnej pokrywy? Ew. podpowie jak ułożyć elementy w środku? Zerknijcie na fotkę. Na takim jestem teraz etapie. Z góry dzięki.
[#2] Re: Ciężki zasilacz do A500, jak złożyć?

@MarX, post #1

Na podanego maila słać fotki mogę?
[#3] Re: Ciężki zasilacz do A500, jak złożyć?

@Krencik, post #2

tak szeroki uśmiech
[#4] Re: Ciężki zasilacz do A500, jak złożyć?

@MarX, post #3

Poszło, doszło i czy pomogło?
[#5] Re: Ciężki zasilacz do A500, jak złożyć?

@Krencik, post #4

Doszło i pomogło . Dzięki!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem