[#1] Custom AMIGA "Chips"
Przeglądając wczoraj Internet natrafiłem na dość wydaje mi się ciekawy sklep, Unitech Electronics. Można tam kupić jeszcze nowe czipsety do Amigi. Wydaje mi się że to dość nie typowe zjawisko, co najlepsze ostatnia aktualizacja była "August 31st 2015". Sklep jest w Australii.

Jak widzimy ceny nie są jakieś niskie...

Mają też dwa nowe zasilacze do A1000
We have 2 only left Genuine " NEW and Unused" A1000 Power supply (240 V)...$ 45 each + GST=$ 49.50
2 pcs left August 30th 2015

I trochę softu tylko aktualizacja była dość dawno, no ale może im coś jeszcze zostało.

CDTV CD ReMix CD... Fish & More CD...

Złącza DB23 już im się chyba skończyły.

No Longer Available - Minimum Order Quantity = 1000 pcs

W sumie to ten sklep to taka ciekawostka. W sumie to nie widziałem ogólnie ostatnio żeby gdzieś można było kupić Amigowe czipsety a tu jeszcze coś jest.
[#2] Re: Custom AMIGA "Chips"

@TechNineWonder, post #1

Fajne ale wszystkie chipy jakie mają dostępne są na eBay.
Gdyby mieli np. Agnus 8372B to wówczas warto by było kupić nawet wliczając wysyłkę+VAT.
A tak to właściwie cały ten asortyment dostępny jest w Europie.
[#3] Re: Custom AMIGA "Chips"

@lekarz_med, post #2

No na pewno są na eBay, to jest bardziej taka ciekawostka. Że to ktoś jeszcze trzyma, a nie zutylizował, w ogóle wygląd strony i takie tam. Widziałeś gdzieś ostatnio stronę, w takim stylu to już jest antyk przecież sam w sobie nie piszą już o tym co sprzedają.
[#4] Re: Custom AMIGA "Chips"

@TechNineWonder, post #3

Że to ktoś jeszcze trzyma, a nie zutylizował, w ogóle wygląd strony

Piszą, że obsługują klientów od 37,6 lat
a w zeszłym roku obchodzili rocznicę 37,33 lat w biznesie.
Ze źródeł wynika, że strona pamięta Internet Explorera 6, choć stylistycznie jest jeszcze jakieś 10 lat wstecz.
No fajne są dziadki i widać, że lubią precyzję
.

Ostatnia aktualizacja: 23.01.2016 16:07:28 przez rePeter
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem