[#1] Zasilacz A600 - potrzebna pomoc w naprawie.
Cześć,
Przeglądam forum od dłuższego czasu, mam pewną prośbę dotyczącą zasilacza lekkiego do amigi 600.

Jestem w trakcie reanimacji mojej A600, utknąłem przy zasilaczu. Część pcb zostało wyłamane i nie wiem jak odtworzyc ścieżki. Czy któryś z kolegów mógłby podzielić się ze mną zdjęciami kompletnego pcb od strony elementów oraz od strony ścieżek?

Czy jest dostępny schemat tego zasilacza? Jeśli nie, to postaram się odtworzyc schemat zasilacza i wzor pcb.

Zamieszczam zdjecia mojego uszkodzonego zasilacza. Z gory dziękuję za wszelką pomoc.

Pozdrawiam, Grzegorz.
[#2] Re: Zasilacz A600 - potrzebna pomoc w naprawie.

@Pepitto, post #1

Akurat mam taki zasilacz , jak zrobię jutro zdjęcia to mogę podesłać.
[#3] Re: Zasilacz A600 - potrzebna pomoc w naprawie.

@Amigo-A1200-040, post #2

Superszeroki uśmiech
[#4] Re: Zasilacz A600 - potrzebna pomoc w naprawie.

@Pepitto, post #3

Witam
Zdjęcia poszły na PW
[#5] Re: Zasilacz A600 - potrzebna pomoc w naprawie.

@Amigo-A1200-040, post #4

Dziękuję, jest to jednak inny zasilacz. Jezeli ktos jeszcze mógłby pomóc, byłbym zobowiązany.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem