[#1] Znikający Ekran, Błędy graficzne, Zielony kolor przy starcie amigi 500
Witam! ostatnio zacząłem nałogowo grać na mojej Amidze 500. Działa mogę grać ale bywa bardzo rzadko że mi ekran głupieje, szaleje np jest pół czarny i mi zasłania grę itp. Natomiast kiedy zrestartuję Amigę wszystko jest OK i znowu mogę użytkować pojawia się to bardzo różnie raz na kilka dni oczywiście sporo godzin dziennie mam ją włączoną. Czy mam się czym martwić? Teraz jak zauważyłem zielony kolor zanim się łapka z dyskietką pokaże wyłączyłem ją na dłuższą chwilę i włączyłem i już tego zielonego ekranu nie mam.
[#2] Re: Znikający Ekran, Błędy graficzne, Zielony kolor przy starcie amigi 500

@VeloN, post #1

Możliwe że któraś kość ramu ci pada, sprawdź czy któraś się grzeje.
[#3] Re: Znikający Ekran, Błędy graficzne, Zielony kolor przy starcie amigi 500

@VeloN, post #1

Jak jesteś z Łodzi lub okolic to zapraszam na przegląd :)
[#4] Re: Znikający Ekran, Błędy graficzne, Zielony kolor przy starcie amigi 500

@kataklysm, post #3

niestety jestem z Sosnowca a ja tu nie mam nikogo kto by mi pomógł przy Amisi :(
[#5] Re: Znikający Ekran, Błędy graficzne, Zielony kolor przy starcie amigi 500

@VeloN, post #4

Szukanie nie boli, w Sosnowcu jest kolega co naprawia amigi:)
[#6] Re: Znikający Ekran, Błędy graficzne, Zielony kolor przy starcie amigi 500

@bacus10, post #5

a mógłbym o jakieś dane poprosić? :D
[#7] Re: Znikający Ekran, Błędy graficzne, Zielony kolor przy starcie amigi 500

@VeloN, post #6

z kontaktuj sie z kolego Amiksds

Ostatnia aktualizacja: 28.02.2016 20:28:11 przez bacus10
[#8] Re: Znikający Ekran, Błędy graficzne, Zielony kolor przy starcie amigi 500

@bacus10, post #7

Dzięki. jeszcze mam jedno pytanie gdzie tu jest wyszukiwarka użytkowników? bo po prawej u góry nie mogę Amiksds znaleźć.
[#9] Re: Znikający Ekran, Błędy graficzne, Zielony kolor przy starcie amigi 500

@VeloN, post #8

[#10] Re: Znikający Ekran, Błędy graficzne, Zielony kolor przy starcie amigi 500

@_Skiba, post #9

Serdecznie dziękuję :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem