@Sokok, post #27
@Krashan, post #28
Można też wyhaczyć jakiś używany interfejs na EBay, z rzadka przemykają też przez Allegro. Ponieważ nie mają statusu „rarytasów”, ceny bywają znośne.
@R-Tea, post #40
No, ale takiego jak Twój to na Allegro, czy Ebay nie znajdzie.No tak, bo kiedyś to były spore pudełka wiszące na kablu i posiadające oprócz IN i OUT co najmniej jedno gniazdo THRU. Mnie natomiast zainspirował nabyty do laptopa interfejs USB/MIDI – elektronika jest we wtyczce USB i wychodzą dwa kable zakończone DIN-ami.
"KA12" - fajna, nietuzinkowa nazwa, tak swoją drogą OKTak sobie wymyśliłem, że wszystkie moje sprzęty mają symbol „KA” i jakąś liczbę.
@jimmy, post #45
@Azzorek, post #48
Dlaczego Krashan nie wystawił? Więcej zrobiłby na tym.Ponieważ nie sprzedaję swoich gadżetów na Allegro. Jednocześnie informuję, że poprzez forum (albo osobiście na AmiParty w Chełmie) pod koniec lipca będzie można nabyć interfejs MIDI ode mnie we wcześniej podanej tu cenie 77 zł.
@Krashan, post #51
@Azzorek, post #52
mogłeś wystawić drożej na Allegro lub na eBay. Mógłbyś sprzedać więcej :) . Chyba, że robisz to dla zabawy i nie chcesz komercji z tego robić.Nie sprzedaję na portalach aukcyjnych. A zysk na sztuce jest wystarczający, żeby mi się chciało, zresztą i tak krzyczą, że za drogo
@sordan, post #55
@Krashan, post #1