[#1] monitor 1085s
Witam
ostatnio rozkrecalem monitor celem wybielenia pozolconej obudowy i niestety nie zrobilem zdjec
i przy skladaniu wyniknal problem, nie wiem jak podlaczyc szary wtyk oznaczony YE6085 do ktorego dochodza dwa kable zielony i czerwony gdyz na plycie sa dwa bolce i mozna go podlaczyc na dwa sposoby.

Moze sa w sieci jakies zdjecia jak rozlozyc/zlozyc ten monitorek albo zdjecie wnetrza z podlaczonymi kablami?
pozdrawiam
[#2] Re: monitor 1085s

@ediman, post #1

Obydwa sposoby są prawidłowe. Dlatego też jest taka możliwość.
[#3] Re: monitor 1085s

@ediman, post #1

Robiłem niedawno to samo i przy składaniu też miałem podobny problem, ale z tego co pamiętam to tam chyba jest coś w rodzaju pilota i można rozpoznać jak wpiąć tę wtyczkę.
[#4] Re: monitor 1085s

@Esio, post #2

dzieki jutro postaram sie go zmontowac i jak nie wybuchnie to bede swietowal;)
[#5] Re: monitor 1085s

@ediman, post #4

Panowie dziala!!!! Nie wybuchl, obudowa wybiwlona lekko sklejona, kolorki sa, jasnasc kontrast w normie. Dzieki za pomoc.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem