[#1] Potrzebny fachowiec. Zgon A600
Witam. Wiem że od tego jest dział giełda, ale nigdy nie wiadomo kto się odezwie, a wolał bym zweryfikowane osoby, które się znają na Amisiach;)
Otóż poszukuję osoby sprawdzonej przez Was do której bym mógł wysłać moja miłą w celu naprawy.
Nakreśle zarys co się stało.
Wczoraj do samego końca wszystko działało. Dziś przy próbie włączenia brak reakcji (sprawdzone 2 zasilacze. Rozebralem i wizualnie wszystko ok . Napewno bardzo mocno grzeje się jeden z kondensatorów smd w środkowej części z oznaczeniem C2.
Macie już sprawdzonych fachowców do których oddawliście Amisie i jesteście w 100% zadowoleni?
Dzięki.
[#2] Re: Potrzebny fachowiec. Zgon A600

@wsklive, post #1

Ja mogę z czystym sumieniem polecić Marcin74. Naprawiona jedna A600 i napęd od CD32, wymienione kondki w 2 A600 i CD32.
[#3] Re: Potrzebny fachowiec. Zgon A600

@wsklive, post #1

Cześć. Możesz mi podesłać tą Ami.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem