[#1] ALPS DF354H(121G)
Witajcie,
Przerobiłem w/w stację wg schematów dostępnych w Internecie, jednakże po podłączeniu Goteka jako DF1 stacja nie chce współpracować. Objawem jest DF1:bad, na innych przerobionych stacjach problem nie występuje (testowałem na Samsungu 321B). Czy ktoś z Was spotkał sie z podobnym problemem. Zaznaczam, że stacja w pojedynkę działa bez idealnie, problem pojawia sie po podłączeniu Goteka na jednym kontrolerze jako DF1.
[#2] Re: ALPS DF354H(121G)

@majkelc, post #1

Niestety taki jest urok przerabianych stacji. Ja testowałem kilka różnych przerabianych stacji podłączonych jako DF0 z jednocześnie podłączoną oryginalną stacją jako DF1 i jedynie Sony po przerobieniu współpracuje poprawnie z drugą oryginalną stacją. Nie testowałem tego z Gotekiem ale pewnie jest podobnie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem