[#1] Simm 64pin
Wpadły mi w rączki takie oto pamięci. https://naforum.zapodaj.net/e11b10710004.jpg.html .Czy ktoś widział albo wie do czego to.
[#2] Re: Simm 64pin

@hubertus, post #1

Jeśli nie są o zwykłe SIMM-y do PC, to może słynne rzadkie do GVP?
[#3] Re: Simm 64pin

@perinoid, post #2

Mam kartę GVP ale mam obawy czy to je to. Jeszcze jedna uwaga te simm-y mają układy po obu stronach.
[#4] Re: Simm 64pin

@hubertus, post #3

Ja bym nie ryzykował. Zobacz co wypluwa ujek
[#5] Re: Simm 64pin

@hubertus, post #1

gvp i apple mialo takie, nie jestem pewien czy sa kompatybilne pinowo, ale mozesz to wzglednie latwo obadac, w wiki jest pinout tego applowego cuda, gvp pewnie na jakis ami stronach bedzie mial, o ile nie uzywali faktycznie tych applowskich. poaptrz czy sa roznice w pinach i najwyzej pomierz gdzie jest masa zeby zidentyfikowac
[#6] Re: Simm 64pin

@Valwit, post #5

Te pamięci mają inny pinout od mitycznych GVP. Dziękuję za porady, temat do zamkniecia.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem