@HanSolo,
post #9
HanSolo monety pojawiają się mi zaraz po uruchomieniu poziomu, 1-2 sek. wiec czasu mam jeszcze sporo.
Norbert ---- już z tą stacją walczyłem, pytałem na PPA, jest to stacja A1200HD Panasonic JU-257A515P X-copy nie widzi, ale nie sprawdzałem na innych programach, ogolnie dyskietki czyta ale jak chcę uruchomić na niech x-copy to jej nie widzi. Podobno tak musi być, taki model.
Wiem że wystarczy mi A500 do przegrania gier, tylko ja posiadam gierki na karcie CF w swojej A1200HD i chcę wszystko robić na niej, sprawdzać dyskietki, usuwać błedy, nagrywać gierki itp. Nie chce wyciągać dodatkowo A500 bo nie mam na nią miejsca, mój pokój do gier to kawałek kwadratu na dywanie w środku pokoju i wszyscy mnie omijają. To tak jak byś zrobił kupe na środku dywany, a tą kupą jestem ja "

więc dodatkowa kupa się nie zmieści.
Większość DMS-ów mi nie chce się uruchomić dlatego chciałbym sprawdzić dyskietki przed i po nagraniu, zeby na darmo ich nie nagrywać lecz X-Copy nie trybi, dlatego dokupiłem stację zewnętrzną i myślałem, że mozna z niej korzystać jak z DF0.