[#1] Oktapussy ROM
Cześć,

Ktoś poratuje romem dla AT-2008 z Oktapussy?

plus dodatkowe pytanie: czy kwarcówka z PRLu wyczyści eproma?
[#2] Re: Oktapussy ROM

@michal_zukowski, post #1

Chodzi Ci o ten alternatywny ROM działający pod 68060, używany pod GBA1000?
Jeśli tak, to mam.
[#3] Re: Oktapussy ROM

@wali7, post #2

Nie zależy mi na 060, chodzi mi o obslugę TD64, podobno istnieje jakis rom ktory ma to od razu i nie trzeba sie bawic w oktapussy z aminetu. Mozna go rozpoznac po tym ze nie ma juz oktagon.device tylko jest cos z dluga nazwa, a takze chyba scsi.device. Może to ten co masz :)

Ostatnia aktualizacja: 30.10.2017 23:27:33 przez michal_zukowski
[#4] Re: Oktapussy ROM

@michal_zukowski, post #1

czy kwarcówka z PRLu wyczyści eproma?

Nie wiem jaką masz, ale ja mam jeszcze taką która ma timer ustawiany do 15 min (chyba, już nie pamiętam) i dwa przyciski. Jeden do opalania, a drugi do nagrzewania. 15 lat temu kasowałem nią epromy. Z tego co pamiętam najpierw chyba ustawiłem na 5 min, ale nie wszystko się skasowało. Potem dałem na 10 i kasowało wszystko. Trzeba pamiętać o okularach.
[#5] Re: Oktapussy ROM

@michal_zukowski, post #3

Wysłane.
[#6] Re: Oktapussy ROM

@wali7, post #5

Dzięki, teraz jeszcze musze skasowac uv eproma i bede testowal.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem