@Hexmage960, post #9
@Krashan, post #12
@snajper, post #15
@teh_KaiN, post #14
Ja mam tak wyprowadzony adapter SD w A600 - łatwiej mi przekładać dane.Pomierzyłem kilka rzeczy i okazuje się, że to nie przeszkadza. Część kątówki wchodząca w slot PCMCIA nie ma pełnej grubości karty, płytka ma tylko 0,8 mm. Spokojnie zmieści się nad nią w szczelinie obudowy taśma IDE, miejsca do wyciągnięcia jej w górę jest aż nadto. Więc można nadal korzystać z czytnika SD czy napędu CD na taśmie IDE.
@Krashan, post #20
Spokojnie zmieści się nad nią w szczelinie obudowy taśma IDE, miejsca do wyciągnięcia jej w górę jest aż nadto. Więc można nadal korzystać z czytnika SD czy napędu CD na taśmie IDE.
@Hexmage960, post #18
@Hexmage960, post #18
Jak się dba i dobrze przechowuje sprzęt i akcesoria - będą służyć długo.
@JacK_Swidnik, post #26
A jak ze stabilnością tego polaczenia? Ta plytka boczna ma sporą powierzchnięStabilność jest dobra, a będzie jeszcze lepsza. Widoczne na zdjęciu 4 duże otwory (i dwa takie same w małej płytce) są przeznaczone do wlutowania dwóch kawałków grubego (2,2 mm średnicy) miedzianego drutu w kształcie litery U. Dzięki temu połączenie będzie bardzo mocne. Płytka wsuwana w gniazdo ma szerokość karty PCMCIA i odpowiednią grubość, tak, że w gnieździe siedzi bardzo pewnie.
Czy przewidujesz kolor plytek np biały albo zblizony do koloru obudowy?