[#39]
Re: Przełącznik kickstart Attiny85
@janekdrukarz,
post #38
O elektronice jakieś pojęcie mam, ale żadnego doświadczenia w programowaniu mikrokontrolerów. Za to zazwyczaj mam duże chęci w realizacji wyzwań ;) Ostatnie co pamiętam z tych co robiłem i gdzie trzeba było zmieniać ustawienia procesora to chyba w początkach TV Wizja i Canal+, ale to było z 20 lat temu więc potrzebowałem aby mnie naprowadzić. O arduino czytałem i pewnie w końcu kupię chociażby po to aby leżał między programatorami. Czytałem też o możiwości zablokowania ATtiny85 ale na szczęście nic nie namieszałem :D Teraz kombinuję jak podłączyć Goteka pod złącze zewnętrznej stacji i chyba w końcu kupię coś gotowego aby ładnie wyglądało, a nie lutowane na pająka. Ewentualnie jakąś płytkę do montażu aby się pobawić :)
Zdjęcia wrzuciłem bo pewnie komuś się jeszcze przydadzą i nie będzie musiał przechodzić takiej drogi jak ja ;) Chciałem je wrzucić bezpośrednio w formie zdjęć ale jakoś z dysku google nie chce wyświetlać na ppa. Może ktoś zbierze to do "kupy" i zrobi jakiś tutorial w jednym poście lub w zrób to sam :)
Pozdrawiam!