[#1] Wielki Spis Powszechny GBA1000 :)
Koledzy elektronicy :)
Znajomy z Francji doniósł mi, że za zachodnią granicą podjęto zbożny trud oszacowania ilości zbudowanych GBA1000 (wątek na a1k.org), on też się w tym liczeniu udziela i poprosił mnie o podanie orientacyjnej ilości GBA zbudowanych w Polsce. Zrobiłem przegląd akcji zamówień organizowanych przeze mnie i Architecta, i wyszło mi 27 sztuk. Czy ktoś jeszcze ma jakieś egzemplarze kupione z innych źródeł?
[#2] Re: Wielki Spis Powszechny GBA1000 :)

@wali7, post #1

Ciężko będzie zliczyć te złożone i działające na podstawie ilości sprzedanych płyt, bo sporo pewnie leży ludziom po szafach. Ja mam dwa zestawy, ale na a1k już się dopisywałem.
[#3] Re: Wielki Spis Powszechny GBA1000 :)

@wali7, post #1

ja mam jedną za zbiórki na amibay i jedną z ppa.
[#4] Re: Wielki Spis Powszechny GBA1000 :)

@KrisbA, post #3

ja złożone mam 2szt
[#5] Re: Wielki Spis Powszechny GBA1000 :)

@JacK_Swidnik, post #4

Witam.
Dobrze by było rozgraniczyć na:
- sam laminat,
- polutowane ale nieuruchomione,
- działające.
Pozdrawiam.

Ostatnia aktualizacja: 09.05.2019 20:45:27 przez ted
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem