Podłączam się pod wątek, bo uważam, że mój temat to integralna część większego tematu, jakim jest seria fantastyczego turbo spod znaku TF53x. Ja mam TF530 i też jestem mega zadowolony. Pewnie TF534 jest jeszcze bardziej mega, ale wiem coś o tym, bo mam podobne TF330 do CD32 - odjazd! Ale do rzeczy.
Stary, zmęczony, przewałkowany temat - transfer danych PC --> Amiga 500, w przypadku TF z interfejsem IDE nabiera nowego wymiaru. Nie uważacie, że wraz z pojawieniem się serii TF któryś ze zdolnych kolegów hardwareowców mógłby ułatwić wszystkim życie i zaproponować interfejs PCMCIA (lub choćby CF) na np. złączu zorro?

Jakie mamy póki co możliwości?
- kabel Null Modem - nie no, bez jaj...
- hxcfe copy - mam Goteka, no fajna opcja, używam, niestety bardzo wolna, niepozbawiona bugów, ponadto od dawna nie aktualizowana, wielka szkoda (chyba, że o czymś nie wiem, ale zaglądałem ostatnio na GitHub i cisza),
- wyprowadzenie na tym samym kablu IDE drugiego twardziela na zewnątrz, np. przy złączu zorro (cięcie obudowy na razie odrzucamy) - powinno się dać, nie? Pomijam, że efekt wizualny fatalny...
Szkoda, że ACA500plus wymaga "nie mania" żadnego innego turbo w sockecie, bo przynajmniej interfejs CF możnaby wykorzystać...
Jak sobie pomyślę, że koniec końców mam uprawiać rzeźbę w WinUAE to po prostu...

A Wy jak radzicie sobie z tym tematem? No i czy taki interfejs PCMCIA (CF) na zorro właśnie pod TF53x mógłby zaistnieć?