Witam kolegów ja mam problem z przełącznikiem kickstarta 1.3/3.0 cały czas jest 1.3 przełącznika nie ma ,mam zdjęcia jak to wygląda ale nie umiem je pokazać na PPA.
Przełącznika nie było taką Amigę dostałem ,zwierałem te dwa punkty jakby dla przełącznika ale ciągle jest 1.3 przy zwartych lub rozwartych. Układzik scalony to SN74LS00N.
A napięcie na którymś z tych punktów jest? I czy zmienia się po zwarciu? Sama nazwa układu nic nie daje, trzeba prześledzić jak są przełączane kickstarty, sygnałem CS, czy OE.
Uwaliłem ten SN74LS00N bo jak zacząłem intensywnie zwierać(przy włączonej i przed włączeniem Amigi) te dwa punkty to teraz mam tylko żółty lub szary ekran.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.