[#1]
[#2] Re:

@bilbo, post #1

Panie Bagins!! wez pan zedytuj tego posta i wklej LINKi jak na hobbita renesansu przystalo... Wściekły
[#3] Re: Re:

@selur, post #2

[#4] Re: Re:

@bilbo, post #3

Wygląda jak jakieś radio z PRL. szeroki uśmiech (ale popraw te linczki, proszę)
[#5] Re: Re:

@bilbo, post #3

Moze i ladne wykonanie, jednak ten podwojny kabel szpeci wszystko.
Mam nadzieje ze go zmienisz?

Arti: linki to chyba moderator moze przeedytowac.
Btw. Masz cos do radii z PRL? mam Tosce 303 ktora gra chyba lepiej niz dzisiejszy Denon czy Kenwood.
[#6] Re:

@bilbo, post #1

Czy ten czajnik na pierwszym zdjęciu służy do rozpryskiwania wody przez wentylator w celu poprawy chłodzenia?

Taka zasiłka pociągnie sporo!
[#7] Re:

@bilbo, post #1

Jak ktoś lubi taki styl to ok
Ja zrobiłem takie

[#8] Re: Re:

@_arti, post #4

Muszę poprawić, typu naklejki typu amiga etc co do kabla może jakąś otulinę znajdę, znalazłem głośnik w obudowie tej więc, myślę może zasilacz by się zmieścił, takie coś orginalnego
[#9] Re: Re:

@Phibrizzo, post #5

Stary sprzęt m a duszę czyli scalaki może dają cyfrę i płaską na wyjściu.. Stąd powrót w sprzęcie wysokiej klasy lampy w końcówkach mocy
Co zrobiłem nie tak z tymi linkami, jeśli o to chodzi proszę o guide hii bo link to link
[#10] Re: Re:

@Adinfo, post #6

Rozpylacz marzeń
[#11] Re: Re:

@Dorian3d, post #7

Może jakiś pomysł na klawiaturę zewnętrzną USB lub ps2
[#12] Re: Zasilacz Bagginsa

@bilbo, post #9

Co zrobiłem nie tak z tymi linkami, jeśli o to chodzi proszę o guide hii bo link to link

Może obrazkowo:

Dobrą praktyką jest również nadawanie nazwy tematom na forum, które się zakłada. pomysł
[#13] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Zasilacz Bagginsa
[#14] Re: Zasilacz Bagginsa

@recedent, post #12

Skoro taki jest wymóg to powinien być w regulaminie no chyba że jest a nie zwróciłem uwagi. Albo przynajmniej podczas pisania posta taka informacja.
[#15] Re: Zasilacz Bagginsa

@amikoksu, post #14

Nie ma w regulaminie, bo to nie jest wymóg. To po prostu kwestia dobrego wychowania. Jeśli udostępniasz linki to rób to w takiej postaci, żeby czytelnik mógł sobie kliknąć. Jeśli podchodzisz do tego w kategorii "jak bedzie se chciał klikać to niech se skopiuje i wklei albo przepisze z palca, hie hie" to nie zdziw się, że ludziom nie będzie się chciało tego robić, albo będą się czepiać jak nie przymierzając selur Amitena.
[#16] Re: Zasilacz Bagginsa

@recedent, post #15

Według mnie nie wszyscy mają to w głowie aby link był klikalny, a też nie każdy wie że tak można zrobić. Może jakaś krótka notka podczas pisania posta zachęcająca do skorzystania z tej opcji by sie przydała.
[#17] Re: Zasilacz Bagginsa

@recedent, post #12

mówiąc po polsku zapomniałem bo byłem uradowany że dokończyłem go
[#18] Re: Zasilacz Bagginsa

@amikoksu, post #16

Dziękuję

ps.ciekawe czy wyświetli zdjecie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem