[#31] Re: Remont Amigi 500

@Bluefish, post #30

Po ile byś chciał za te podstawki precyzyjne dla CPU? Wrzuć ich zdjęcie, albo linka do sprzedawcy.
Tak na marginesie, to uważam, że instalacja układów w zifach jest niepotrzebna. Przecież nie wyjmuje się tych układów często. Co innego CPU (ja testuję różne karty montowane zamiast CPU), ale podstawka precyzyjna jest ok i dużo lepsza od oryginalnej.
[#32] Re: Remont Amigi 500

@wali7, post #31

Przecież wrzuciłem linki wcześniej. Post 18
10szt-22,50zł
[#33] Re: Remont Amigi 500

@wali7, post #31

10 sztuk z wysyłką wyszło mi 33 zł. Więc jak ktoś chce to po 3.30 plus koszt wysyłki. Jak ktoś potrzebuje więcej to polecam ten sklep, właściciel wysłał mi podstawki mimo że jeszcze nie miał potwierdzenia, bo w ten sam dzień zaczynał urlop i nie chciał żebym czekał (ja go o to nie prosiłem, on sam z siebie).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem