[#1] Wybuchnięty G-REX 1200.
Kilkanaście lat temu G-Rex mi eksplodował. Odezwałem się do jednego z najznamienitszych fachowców i usłyszałem "opraw sobie i powieś na ścianie" i prawdopodobnie do tej pory nadal jest to jedyne wyjście:). Ale, minęło kilkanaście lat a nadzieja umiera ostatnia. Jest jakaś szansa na zdobycie wsadu, zaprogramowanie i przelutowanie CPLD CY7C375I ? Pisałem do DCE ale nikt nie pochylił się nad moim mailem:).
Fotka z uszkodzeniem:

Ostatnia aktualizacja: 17.09.2020 19:34:31 przez fazior
[wyróżniony] [#2] Re: Wybuchnięty G-REX 1200.

@fazior, post #1

Zapytałem Franka, to jego dzieło, może odpowie
[#3] Re: Wybuchnięty G-REX 1200.

@michal_zukowski, post #2

My Hero:D
[#4] Re: Wybuchnięty G-REX 1200.

@fazior, post #3

From hero to zero:
A więc dowiedziałem się, że po śmierci Thomasa Dellerta z DCE (w 2013) raczej nie ma szybkiej drogi do odzyskania tych materiałów.
[#5] Re: Wybuchnięty G-REX 1200.

@michal_zukowski, post #4

Nie no, czyli jednak rameczka i na ścianę...
[#6] Re: Wybuchnięty G-REX 1200.

@waldiamiga, post #5

Ewentualnie na aukcję. Nie wiem czy działa, nie mam jak sprawdzić hihi.
[#7] Re: Wybuchnięty G-REX 1200.

@fazior, post #1

Albo wysłać specjaliście z forum. Praca nad tą
kartą będzie prawdziwą przyjemnością
[#8] Re: Wybuchnięty G-REX 1200.

@michal_zukowski, post #4

Dzięki, no to mediator w takim razie, szkoda.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem