[#1] Wariujący kursor w GOTEK na A1200
Witam. Ostatnio występują u mnie 2 problemy:
1. Wariuje mi kursor w memu Goteka, jak na filmiku:
link
Nie reaguje na klawiaturę, ale na joystick już tak - po przytrzymaniu "w górę" zatrzymuje się w miejscu
2. Myszka - trumienka: kursor stoi w miejscu. Sprawdziłem miernikiem przejścia na pinach i wszysykie są poprawne. Przyciski też reagują normalnie.
Obywatele, pomożecie? szeroki uśmiech
[#2] Re: Wariujący kursor w GOTEK na A1200

@lincoln06, post #1

W early menu myszka działa? Myszka wpięta we właściwy port ?
Klawiatura sprawna ?

Ostatnia aktualizacja: 06.10.2020 09:59:27 przez Norbert
[#3] Re: Wariujący kursor w GOTEK na A1200

@lincoln06, post #1

Taki jest efekt wpięcia myszki w port joysticka. Zmień też soft na najnowszy.
[#4] Re: Wariujący kursor w GOTEK na A1200

@lincoln06, post #1

jesli faktycznie masz dobrze podpieta myszke to pociesze Cie, ze na jednej amidze tez mam taki efekt tylko zamiast w dol to fire w kolko :), na starszej wersji managera problemu nie mam...
[#5] Re: Wariujący kursor w GOTEK na A1200

@Norbert, post #2

W early menu też nie, myszka we właściwym porcie, no i jedyna możliwość sprawdzenia klawiatury to soft reset, który też działa
[#6] Re: Wariujący kursor w GOTEK na A1200

@juen, post #4

Wcześniej wszystko było ok, od niedawna się tak dzieje
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem