[#1] Joypad z trzema niezależnymi przyciskami plus góra i dół na przyciskach
Jeżeli jest ktoś zainteresowany joypadem z 3 niezależnymi przyciskami oraz dodatkowo górą i dołem także na przyciskach, jest możliwość zakupienia takiego joypada.

Cena to 24EUR plus koszty wysyłki. Więcej informacji na ten temat jest tutaj.
[#2] Re: Joypad z trzema niezależnymi przyciskami plus góra i dół na przyciskach

@Solo Kazuki, post #1

A zrobisz taki, jak ktoś tam napisał, żeby do C64 był 3 przyciskowy fire, z czego 2 i 3 podciągnięte do Vcc?
[#3] Re: Joypad z trzema niezależnymi przyciskami plus góra i dół na przyciskach

@ryshard, post #2

Ktoś tam napisał, powiadasz...
[#4] Re: Joypad z trzema niezależnymi przyciskami plus góra i dół na przyciskach

@Solo Kazuki, post #3

Sorry mój błąd, myślałem że jesteś autorem tego postu a nie komentatorem :) .
Może moderator usunąć mój nic nie wnoszący post :).
[#5] Re: Joypad z trzema niezależnymi przyciskami plus góra i dół na przyciskach

@ryshard, post #4

Osobiście mnie nie przeszkadza szeroki uśmiech
Dam znać jak się czegoś dowiem skoro też jesteś zainteresowany taką opcją .
[#6] Re: Joypad z trzema niezależnymi przyciskami plus góra i dół na przyciskach

@ryshard, post #4

Jest możliwość zamówienia takiego joypada, który by miał trzy przyciski i na Amidze i na C64. Cena jest taka sama jak innych (24EUR + 9EUR Koszty przesyłki), bo joypady i tak muszą być przerabiane (prawdopodobnie z 6-przyiskowych SEGA).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem