[#1] PCB TF1260 poszukiwane. I Xilinksy
Szukam płytki TF1260. Ma ktoś na sprzedaż, albo wie, gdzie można kupić?
Szukam także wiarygodnych sprzedawców Xilinksów seri XL95 (95144 i 95288), znane mi dobre źródła w Polsce wyschły, a te w Chinach są średnio wiarygodne. Więc jakby ktoś mógł podzielić się informacjami (względnie napisać na priv).
[#2] Re: PCB TF1260 poszukiwane. I Xilinksy

@wali7, post #1

Jeśli chodzi o Xilinksy to kamami.pl, ale trzeba czekać ~6 tygodni. Tak BTW to przejrzałem u nich swoje zamówienia od 2015 i wychodzi, że te układy na przestrzeni lat podrożały o ponad 100%.
[#3] Re: PCB TF1260 poszukiwane. I Xilinksy

@wali7, post #1

Jak przypomnę sobie gdzie kupowałem dla siebie na początku roku to napiszę. Zapodziałem gdzieś faktury, jak znajdę to będzie łatwiej.
[#4] Re: PCB TF1260 poszukiwane. I Xilinksy

@wali7, post #1

Na allegro były płytki od zeno65, na PPA też jest zarejestrowany pogadaj z nim, może jeszcze ma.
[#5] Re: PCB TF1260 poszukiwane. I Xilinksy

@Blady, post #4

Na allegro były płytki od zeno6
Ja swoją zanabyłem właśnie u niego.
CPLD-ki na aliexpress, i na tym się skończyło... Chociaż nie, kumpel ma dla mnie pamięci i przetwornice i trochę drobnicy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem