kategoria: Płyty główne
Wątek zamknięty
[#1] Serwis Naprawa płyty A600 Pomocy!
Witam poszukuję kogoś kto by podjoł się naprawy mojej A600 rev. 1.5, zakupiłem A600 i chciałem ją rozbudować więc dałem płytę do wymiany kondensatorów na tantalowe tak żeby wszystko było super, kondensatory zakupiłem na Allegro wraz z mapką, elektronik tak je super naprawił że jeden odpadł a do tego potopił gniazdo od foli klawiatury i wyjścia audio ( używał hot air), amiga działa ale to miała być moja perełka, zakupiłem do niej rozszerzenie pamięci z RTC, RGB2HDMI i prawie A630v3 128MB od Archi-Tech.
Proszę o pomoc !!! pochodzę z Pomorskiego Reda.

[#2] Re: Serwis Naprawa płyty A600 Pomocy!

@Seba68030, post #1

Hej,

Do tego celu powinieneś dać ogłoszenie w dziale Giełda. Ale skoro już tu jesteśmy: Pomijam rzeźnię - poniszczone gniazda, tantale (nie są zalecane), to ja tu widzę jakiś problem z obrazem - tęcza na logo jest jakaś dziwna.

Jeśli chcesz, mogę tę płytę ogarnąć.
1
[#3] Re: Serwis Naprawa płyty A600 Pomocy!

@alt_, post #2

Przepraszam racja, bardzo bym poprosił o naprawe, chetnie przekaże płyte do naprawy.
Czy mam przesłać czy przywieść płytę proszę o info
[#4] Re: Serwis Naprawa płyty A600 Pomocy!

@Seba68030, post #3

Dogadamy to na PW. Temat zamknę.
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem