[#31] Re: Przeróbka joysticka MATT AFF

@Mirq, post #30

Niestety, switche po jednym wieczorze grania wygladaja tak:

[#32] Re: Przeróbka joysticka MATT AFF

@Mirq, post #31

Jak pisałem - rozważyłbym doklejenie na górę każdego switcha kawałka grubej, miękkiej gumy. Powinno to znacząco podnieść żywotność switchy.
[#33] Re: Przeróbka joysticka MATT AFF

@Mirq, post #31

Musiala to byc bardzo wkurzajaca gra ;) ja swoje mocno mecze co wieczor w all terrain racing i nic sie nie stalo jeszcze ;)
[#34] Re: Przeróbka joysticka MATT AFF

@Mirq, post #31

O rany, z małymi switchami (takimi jak na zdjęciach, które zamieściłem) nigdy mi się nic takiego nie stało ...

Ostatnia aktualizacja: 07.02.2025 13:34:26 przez brain030
[#35] Re: Przeróbka joysticka MATT AFF

@Mirq, post #31

pewnie jakas gra wojenna (czyzby History Line 1914-1918) byla katowana i switche zostaly ostrzelane z ciezkiej artylerii ?
[#36] Re: Przeróbka joysticka MATT AFF

@brain030, post #34

W drugim takie dalem:
Są mniej precyzyjne, ale za to sie nie popsuja. Wychodzi mi na to ze najlepsze bylyby male, ale nieco nizsze niz te Twoje.

Grałem w SWOSa.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem