[#1] Klawiatura do interface GIFT.
Odkopałem Amigę w wieży GIFT, powołałem ją z powrotem do życia, myszkę ogarnąłem ale proszę o poradę odnośnie klawiatury.
Wejście jest DIN chyba? większe od PS/2 da się do tego ogarnąć jakąś z PC np. rozebrać wtyczkę PS/2 i przelutować do wtyczki DIN albo Gniazdo PS/2 di tego interface?
[#2] Re: Klawiatura do interface GIFT.

@Dariusz Pietrzak, post #1

https://allegro.pl/oferta/przejsciowka-wtyk-din-gniazdo-ps2-8297507819?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=supercena&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_elktrk_komputery_akcesoria_pla_ss_sc&ev_adgr=cc-akcesoria-sc-ss&ev_campaign_id=22365097569&gad_source=1&gad_campaignid=22365097569&gbraid=0AAAAAD24kbP1g2v2MJ3wQ_A2Hj6ksFtOT&gclid=CjwKCAjwxITRBhBYEiwA6mZm7blLjZGllPAImrFD9xkK1BSSGxNl-zo0sDkPkZkXZDeZpMFSpBx-vxoCIksQAvD_BwE
Chyba to załatwi sprawę.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem