kategoria: Karty procesorowe
[#1] A640 - podziękowani dla lukzer
Chciałbym podziękować w imieniu naszej Amigowej społeczności koledze lukzerowi za opracowanie i nieodpłatne udostępnienie karty A640.

Każda osoba która chce bezinteresownie wesprzeć naszego kolege może to zrobić kupując kawe na stronie projektu:

link

lub w inny sposob w poście zamieszczonym poniżej przez lukzer
3
[#2] Re: A640 - podziękowani dla lukzer

@luka, post #1

lub w inny sposob w poście zamieszczonym poniżej przez lukzer

Damian Żarnecki
Blik 663-786-848
3
[#3] Re: A640 - podziękowani dla lukzer

@lukzer, post #2

Pierwszy :)
2
[#4] Re: A640 - podziękowani dla lukzer

@luka, post #3

Poszla duza kawa cool

Ostatnia aktualizacja: 27.07.2026 23:32:47 przez Mokry
4
[#5] Re: A640 - podziękowani dla lukzer

@lukzer, post #2

Chociaż pewnie nie skorzystam z tego rozwiązania sprzętowego, to doceniam ogrom pracy na rzecz naszego AmiŚrodowiska OK duża kawa ode mnie ok, racja

Ostatnia aktualizacja: 28.07.2026 10:12:17 przez BULI
2
[#6] Re: A640 - podziękowani dla lukzer

@BULI, post #5

Też nie posiadam A600, ale uważam, że warto wspierać bo jest to pierwsza niekomercyjna karta do Amigi 600 z procesorem 040.
2
[#7] Re: A640 - podziękowani dla lukzer

@lukzer, post #2

I ode mnie też podziękowanie, coby w gardle nie zaschło.
040 w A600... Nie planuję, ale 020 też nie planowałem. Nie planowałem też 030... szeroki uśmiech

No cóż, z ciekawością czekam na oferty od magików lutownicy, na pewno się nie złamię...
3
[#8] Re: A640 - podziękowani dla lukzer

@vojo, post #7

To jest dobry projekt do utylizacji tych wszystkich 68o4o. Mam nadzieję że ktoś pomyśli o wersji dla a500/a500+ i najlepiej z jakąś kartą gfx (ale w sumie już jest warp).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem