[#1] Pc to Amiga
No dobra wiem o co chodzi ale mam jeden problem ,NIE MAM PEŁEGO WORKBENCHA! probowałem zrobic to na okrojonych growych systemach , przekopiowałem pliki PC0 i PC1 do odpowiedniego folderu i nic...Gdy wpisuje komende w Cli to pojawia sie takie cos: Error In Number, Mount Failed Returncode 20.Nie wiem co robic, myslałem nad kupnem kabla ale nie mam biblioteki(?) serial.costam.Jestem z Gniezna moze by mi ktos przyslal Workbencha(2.0 lub 3.0), moge zaplacic(jestem zdesperowany)hehe wiecie tyle sie slyszy o amigowym frienshipie:)Aha CrossDos tez
nic nie daje...
[#2] Re: Pc to Amiga

@witek, post #1

Jak chcesz to przygotuje ci "goly" workbench juz zainstalowany. Moge dodatkowo wrzucic pare ozdobnikow poprawiajacych wyglad (np. new icons, gadzety na okienka z mcp itp). Calosc spakuje lha z ktorym poradzi sobie kazda pecetowa ropakowywaczka. Calosc nie powinna przekroczyc 6 MB.
[#3] Re: Pc to Amiga

@Andrzej Drozd, post #2

Czy mógłby mi ktoś przysłać Workbencha 3.0 lub 3.1 ?
Z góry dziękuję.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem