[#1] WarpNeoMAME i Nostalgia
Jak uruchomić WarpNeoMAME na Nostalgii, w instrukcji pisze coś o plikach Neo-geo.zip i Warpkickstart.
[#2] Re: WarpNeoMAME i Nostalgia

@tom256, post #1

Ja też mam podobny problem. Mame pod powerUp działa ale ostatnio przesiadłem się całkowicie na WarpUp-a i WarpMame nie chce działać a mam duży zbiór romów na Mame. Może jest to wina tego że wszystki sę spakowane zipem ale nie sądzę bo Power Up-owi to nie przeszkadzało. Może ktoś wie coś na temat GUI do Warp Mame?

[#3] Re: WarpNeoMAME i Nostalgia

@Arbuz, post #2

Ja tez nie uzywam MAME pod WarpUP, a to z braku dobrego GUI a tak naprawde w ogole z braku GUI. Jesli chodzi o ZIP to rozpakuj je za pomoca np. Voodoo-X + xadmaster.library lub nowego DirectoryOpus4 (z parametrami -X -x) + xadmaster.library.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem