[#1] Mac'owe X-Wing, Settlers2 poszukiwane
Witam, bezskutecznie poszukuję wymienionych w temacie gier. Wiem, wiem - prawa autorskie... Ale nawet dem nie mogę znaleźć, nie mówiąc o tym, że kupić oryginałów już też się raczej nie da (przynajmniej jeżeli chodzi o X-wing). Stąd moja prośba... Jeżeli ktoś posiada i mógłby podesłać mi na priv w/w gry (mogą być w wersji demo) byłbym bardzo zobowiązany.

[#2] Re: Mac'owe X-Wing, Settlers2 poszukiwane

@Jacques, post #1

Demo Settlers 2 jest na jednej z plikopartycji, z systemem 7.x dla ShapeShiftera. Jest to na ktorejs plycie ACS/MA. Swojego czasu pelna wersja S2 byla ogolnie dostepna na pewnej macowej stronie. Chyba prawie kazdy sobie sciagnal ;)
[#3] Re: Mac'owe X-Wing, Settlers2 poszukiwane

@Andrzej Drozd, post #2

No właśnie ja niestety nie...

[#4] Re: Mac'owe X-Wing, Settlers2 poszukiwane

@Jacques, post #1

Nie chcąc już zakładać nowego wątku zapytam jeszcze tu. Czy ma ktoś może MSHF.DEVICE, które jest niezbędne to skorzystania z plikopartycji w emulatorze FUSION? Byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie na priv.

[#5] MSHF.device

@Jacques, post #4

Przecież to w archiwum z Fusion jest rozprowadzane...
[#6] Re: MSHF.device

@mailman, post #5

Też tak sądziłem i tam szukałem najpierw, ale właśnie w archiwum Fusion 3.1, które jakiś czas temu ktoś mi podesłał niestety nie ma tego device...

[#7] Re: Mac'owe X-Wing, Settlers2 poszukiwane

@Jacques, post #3

No to dlaczego jeszcze nie napisales na priv abym ci wyslal to...demo? :P

Ostatnia modyfikacja: 13.02.06 08:40
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem