[#1] jak iso mode 2 zrobione na makecd wypalić na piecu..,jakiego użyć programu?
Iso zrobione z gierki playstation 1 na makecd
jakiego użyć programu na pc-e zeby spalić to gotowe iso na cdr-a.
-Iso mode2 oczywiście-.
ps.
zawsze robiłem to fryingpanie freewerowej wersji ale zmieniłem nagrywarke na "LG" i -lipa-
[#2] Re: jak iso mode 2 zrobione na makecd wypalić na piecu..,jakiego użyć programu?

@Gościu, post #1

ja jak nie miałem jeszcze swojej nagrywarki używałem kiedyś u znajomej CDRWin, ale zapewne i inne programy to "przełką

[#3] Re: jak iso mode 2 zrobione na makecd wypalić na piecu..,jakiego użyć programu?

@Solo Kazuki, post #2

cdrwin :

optymising efm
fast errorskipping

rawmode
ignoreillegaltoc
buffer underrunprtection

Które z tych opcji zafajkować
a które mają byc odfajkowane

Jeśli masz jeszcze jakieś dodatkowe uwagi prosze o komentarz

Z góry dzięki....
[#4] Re: jak iso mode 2 zrobione na makecd wypalić na piecu..,jakiego użyć programu?

@Gościu, post #3

Eeeee... nie pamiętam. Zaznacz co uważasz za stosowne.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem