[#1] pctask i 386
dobra na pctasku 4.40 mam ustawione tsndartdowej pamięci 640kb i rozsz.640 kb procesor mi emuluje 486 a windows 31 pisze tryb standatrdowy choc cos popstrykałem i sie pojawiło rozszerzony 386 jednak nie zapisałem konfigu i ....nici.jak zrobic żeby pisało rozszerzony 386

jak pctcross mount i inne zeczy pojda to uruchomie win 95

--
a1200 040/30 16 mb ram ks3.0 wb3.0
[#2] Re: pctask i 386

@pwe, post #1

jak pctcross mount i inne zeczy pojda to uruchomie win 95

Uruchomić to może i uruchomisz. Pytanie jednak ile to czasu będzie trwać.
[#3] Re: pctask i 386

@mailman, post #2

nie rozumiem tylko dlaczego wątki pana pwe nie lecą do kosza - ewidentnie widać, że to jakiś dzieciak z podstawówki co nawet trolować nie potrafi...

[#4] Re: pctask i 386

@koodlaty, post #3

Lecą, lecą. Ten w których pyta bardziej konkretnie zostają. Pomijam już fakt, że ten człowiek w ogóle nie czyta co mu ludzie odpisują...
[#5] Re: pctask i 386

@mailman, post #4

a co przeszkadza wam cos jakby nie czytał to by nie zadawał pytań
[#6] Re: pctask i 386

@klosikpc, post #5

Może i czyta ale odpowiedzi nie trafiają do niego

[#7] Re: pctask i 386

@klosikpc, post #5

Wypadałoby w takim razie kontynuować wątek, a nie zaczynać nowy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem