[#1] Handy - Atari Lynx
No wlasnie, ostatnio naszlo mnie aby pobawic sie emulatorami ktorych jeszcze nie uzywalem.

Handy, Honey, Mis Puchatek...eee, niewazne :P
Tak czy inaczej Handy obilo mi sie juz tyle razy o uszy ze w koncu sciagnalem go. Z dokumentacji dowiedzialem sie ze to jedna z maszynek Atari na kartridge. W sieci mozna znalezc darmowe romy (tak przynajmniej twierdza te strony), grafika jest nienajgorsza gry jak dla mnie bomba, poniewaz uwielbiam stare klasyki, emulator dziala i tylko...

...na 040/40 dziala baaardzo wolno. Cos na poziomie pierwszych wersji MAME.
Handy istnieje w wersji 68k, OS4 i Windows.
Probowalem odpalic na MOSie PUP, niestety nie odpala sie (chociaz nie mam aktualnie OS4Emu i nie probowalem wersji pod OS4).

Czy istnieje jakas niepubliczna wersja pod WOS lub PUP?

Port pod OS4 zrobil AmiDog, wiec moze istnieja jakies kompilacje pod klasyczne PPC.

Ostatnia modyfikacja: 03.03.07 15:05
[#2] Re: Handy - Atari Lynx

@Andrzej Drozd, post #1

Bije sie w piersi. Odpalam Aminet i widze przyjazny znaczek "P". Mykam testowac wersje PUP :)

Ostatnia modyfikacja: 03.03.07 15:40
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem