[#1] Obraz dysku mixed-mode pod Makiem.
Hej! Takie krótkie pytanie i raczej nie mam nadziei na pozytywną odpowiedź, ale co mi szkodzi zapytać. Czy zna ktoś z Was możliwość zrobienia pod Makiem (maksymalnie system 9.0), obrazu dysku typu mixed-mode, czyli z jedną ścieżką zawierającą dane, a pozostałymi w postaci ścieżek audio i zamontowaniu tego pod MacOS?
[#2] Re: Obraz dysku mixed-mode pod Makiem.

@OSH, post #1

Nie da rady.
[#3] Re: Obraz dysku mixed-mode pod Makiem.

@Nature, post #2

Dlaczego ?
[#4] Re: Obraz dysku mixed-mode pod Makiem.

@OSH, post #1

obadaj program Toast
[#5] Re: Obraz dysku mixed-mode pod Makiem.

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #4

Program Toast został obadany. Nie ma takiej opcji, przynajmniej w wersjach działających maksymalnie pod MacOS 9.0
[#6] Re: Obraz dysku mixed-mode pod Makiem.

@OSH, post #5

Toast 3 umie takie płyty nagrywać.
[#7] Re: Obraz dysku mixed-mode pod Makiem.

@OSH, post #1

Może odpal UAE i użyj darmowego MakeCD z Aminetu :)
[#8] Re: Obraz dysku mixed-mode pod Makiem.

@Andrzej Drozd, post #7

Kochani, ja nie piszę o wypaleniu fizycznej płyty CD, bo z tym to ja sobie już dałem radę (co prawda za pomocą BasiliskaII i to w wersji 1.42 na PC, bo tylko ona daje sobie z tym radę, ale jednak udalo mi się wypalić taką płytkę pod MacOSem 7.6.1), tylko o zrobieniu obrazu typu mixed-mode na Maku i zamontowaniu go - coś jak na PC bin/cue i np. Alcohol 52%.) Obawiam się jednak, ze bez OSX nie ma możliwości zrobienia takiego cuda.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem