[#1] Nowe www
Cześć. W szkole robimy strone www i na przyszły piątek mamy wymyśleć jej temat, zawartość i przygotować w domu grafike. Nie mam pojęcia o czym tą stronę zrobić. Myślałem, że można by o Amidze - ale co by tam miało być???
[#2] Re: Nowe www

@Mleko, post #1

Skoro nie znasz odpowiedzi na te pytanie to lepiej nie bierz sie za robienie strony o Amidze.
Zrob strone o swoim piesku, kotku, czy rybkach.
[#3] Re: Nowe www

@reactor, post #2

Dokładnie. Jeżeli nie masz żadnego z powyższych zwierzątek zrób sobie swoją domową stronę lub poświęconą ulubionej grze. Nie zabieraj się za temat o którym nie masz zielonego pojęcia ani pomysłu na jego realizację.
[#4] Re: Nowe www

@mailman, post #3

Tu mozna pisac o kotkach, myszkach i niedobrej pani z matematyki :) http://www.blog.pl/
[#5] Re: Nowe www

@Andrzej Drozd, post #4

no widzisz? Ale cię zjechali. Tak jak gdyby Amiga to ICH wyłączność. Ja uważam że jest to dobry pomysł. Dzięki temu wzbogacisz swoją wiedzę ( ja również służę moją). Przecież to nie musi być przekrój hardware`u w stylu: a teraz wycinamy 5 pin od strony MC680xx...Jeżeli Ami traktowana jest jako przyjemność to w czym do cholery różni się od posiadania kotka czy pieska? No owszem nie trzeba jej wyprowadzać... Strona może być również wielotematyczna. Mogą to być młodzieżowe trendy, hobby etc. Każdy może wpisać się na stronkę, w odp. aliasie.
PS. nie lubię jak ktoś zabija inicjatywę w zarodku...mi nigdy nie przeszkadzały strony ami. A tego typu stron jest całkiem sporo. Szczególnie na serwerach uczelni. I aż czasami przyjemnie poczytać. Tylko szkoda, że trudno je znaleźć, bo nie figurują w wyszukiwrkach i trafia się na nie przypadkowo.
[#6] Re: Nowe www

@TJindy, post #5

Zgadzam się z Tobą! Czasami aż strach prosić o coś innych. :(
[#7] Re: Nowe www

@Andrzej Drozd, post #4

Zupełnie jak bym czytał "Folwark zwierzęcy" George'a Orwell'a...
[#8] Re: Nowe www

@TJindy, post #5

Już się zabrałem za robienie strony. Jest tam trochę tekstów o Pegasosie i o Amidze One oraz o moich ulubionych grach jak SuperFrog, Doom czy QuakeII. Jeśli chciałbyś mi pomóc to bardzo zapraszam do prywatnej korespondencji na mojego maila MlekoAm@o2.pl
[#9] Re: Nowe www

@mailman, post #3

A zielone pojęcie to mam w szcególności, ze przy dostarczaniou informacji pomać mi będzie były właściciel sklepu naszych komputerów. mailman napisał(a):
[#10] Re: Nowe www

@Mleko, post #9

Co Ci będzie robić? POMAĆ???!? Zboczeniec!!!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem