[#1] Maxsoft - muzyk i as z Gniezna
Pamiętacie Maxsofta? To ten "muzyk" z dawnej gnieźnieńskiej sceny. Posiada własny styl,sam pisał teksty do część swoich utworów. Muzyka to mix wszystkich możliwych styli. Jego kompozycji jest cała masa, dysponuję pokaźnym ich zbiorem w mod. Czy Maxsoft nadal żyje? Ma ktoś z nim kontakt?

Kultowe modułki: "Taxi-Techno", "AmigaILoveYou" "Czy tego chcesz" i masa innych... uroczy klimat polskiej muzyki podwórkowej :) I jeszcze cytat z "Disco pc-olo": "Pecet wisi bipa się zasiała..."

[#2] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@aMifan, post #1

taaakk... "tele-taxi-techno" to modek ze wszech miar kultowy. i niestety - nie mam go w zbiorach. gdzies uciekl... aMifan - dałoby rade, zebyś mi go delikatnie podesłał?... ;)

"Przecież tam jest postój!"
"Ale ja przez telefon dzwonię."
"No to co z tego! Przecież tam jest 3 metry do postoju!"

Ach...
[#3] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@KAM_, post #2

Pewnie. Kontakt na priv proszę :)

[#4] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@aMifan, post #1

witam mam dla Ciebie dobra wiadomosc jestem z gniezna i mam przyjemnosc pracowac z maxsoft`em jak chcesz cos do niego napisac oto jego mail maxsoft@poczta.onet.pl
pozdrawiam swierk (swierk@gniezno.org) :D
[#5] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@swierk, post #4

Dzięki,na pewno nie zapomnę skorzystać :)

[#6] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@aMifan, post #5

Ale jazda! Co wy tu o mnie bazgrolicie? Swierk. podales zly adres email.
A ty Amifan? CO tam u Ciebie? Ty zyjesz? Daj znac na maxsoft9@interia.pl Pa!
[#7] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@Maxsoft, post #6

Heyah Maxsoft, kiedy beda w koncu nowe pieśni :D.
I nie mow ze nie masz czasu, bo w STOP'ie czesto nia pifku jesteś i trzaskasz karaoke :D :D :D
[#8] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@aMifan, post #1

Link do modków Maxsofta - http://www.modules.piwko.pl/index.php?name=users&user=Maxsoft
[#9] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@Maxsoft, post #6

Max, dawaj nam tu zaraz adresa do stronki z modkami! :)

Byloby milo, gdybys nam taki prezent zrobil...

Pozdrowka

GG - 2750868
[#10] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@Maxsoft, post #6

O qrcze, Maxsoft, ty żyjesz! Co tam u Ciebie? Nadal muzykujesz? Może jakiś link do nowych modków, bo najnowszy jaki posiadam jest chyba z 1999 roq ;) Pozdrawiam!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem