[#1] Maxsoft - muzyk i as z Gniezna
Pamiętacie Maxsofta? To ten "muzyk" z dawnej gnieźnieńskiej sceny. Posiada własny styl,sam pisał teksty do część swoich utworów. Muzyka to mix wszystkich możliwych styli. Jego kompozycji jest cała masa, dysponuję pokaźnym ich zbiorem w mod. Czy Maxsoft nadal żyje? Ma ktoś z nim kontakt?

Kultowe modułki: "Taxi-Techno", "AmigaILoveYou" "Czy tego chcesz" i masa innych... uroczy klimat polskiej muzyki podwórkowej :) I jeszcze cytat z "Disco pc-olo": "Pecet wisi bipa się zasiała..."

[#2] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@aMifan, post #1

taaakk... "tele-taxi-techno" to modek ze wszech miar kultowy. i niestety - nie mam go w zbiorach. gdzies uciekl... aMifan - dałoby rade, zebyś mi go delikatnie podesłał?... ;)

"Przecież tam jest postój!"
"Ale ja przez telefon dzwonię."
"No to co z tego! Przecież tam jest 3 metry do postoju!"

Ach...
[#3] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@KAM_, post #2

Pewnie. Kontakt na priv proszę :)

[#4] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@aMifan, post #1

witam mam dla Ciebie dobra wiadomosc jestem z gniezna i mam przyjemnosc pracowac z maxsoft`em jak chcesz cos do niego napisac oto jego mail maxsoft@poczta.onet.pl
pozdrawiam swierk (swierk@gniezno.org) :D
[#5] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@swierk, post #4

Dzięki,na pewno nie zapomnę skorzystać :)

[#6] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@aMifan, post #5

Ale jazda! Co wy tu o mnie bazgrolicie? Swierk. podales zly adres email.
A ty Amifan? CO tam u Ciebie? Ty zyjesz? Daj znac na maxsoft9@interia.pl Pa!
[#7] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@Maxsoft, post #6

Heyah Maxsoft, kiedy beda w koncu nowe pieśni :D.
I nie mow ze nie masz czasu, bo w STOP'ie czesto nia pifku jesteś i trzaskasz karaoke :D :D :D
[#8] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@aMifan, post #1

Link do modków Maxsofta - http://www.modules.piwko.pl/index.php?name=users&user=Maxsoft
[#9] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@Maxsoft, post #6

Max, dawaj nam tu zaraz adresa do stronki z modkami! :)

Byloby milo, gdybys nam taki prezent zrobil...

Pozdrowka

GG - 2750868
[#10] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@Maxsoft, post #6

O qrcze, Maxsoft, ty żyjesz! Co tam u Ciebie? Nadal muzykujesz? Może jakiś link do nowych modków, bo najnowszy jaki posiadam jest chyba z 1999 roq ;) Pozdrawiam!
[#11] Re: Maxsoft - muzyk i as z Gniezna

@aMifan, post #1

"Disco pc-olo": "Pecet wisi bipa się zasiała..."

to jest z amiga i love you
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem