[#1] Oddam strone
Oddam za friko projekt strony w fazie średnio zaawansowanej o Amidze - dołączam kórs html. Jeśli wykarzecie zaintreresowanie w piątek wieczorem umieszcze ją w necie i b ędziecie mogli sobie ją obejrzeć. Strone oddaje gdyż nie jestem w stanie sam jej zrobić ponieważ mam pełne ręce roboty innych stron na które dostałem zamówienia. Strona posiada amatroski interfejs użytkownika, gdyż jest to mój pierwszy projekt, który spoczywa w moim archiwum. Zapraszam.
[#2] Re: Oddam strone

@Mleko, post #1

Proponuję, abyś na Allegro spróbował wystawić swoją ofertę. Pewnie ktoś kupi

P.S. Nad ortografią też mógłbyś popracować. Jakiegoś korektora sobie zainstaluj albo słownik pod ręką miej przygotowany. Zapewniam, że pomaga.
[#3] Re: Oddam strone

@Mleko, post #1

Zapewne mowisz o tej stronie, ktorej zrobienie wszyscy Ci odrazdzali, a za ktorej reklame potem dziekowales?
http://www.ppa.ltd.pl/forum_ppa/read.php?f=11&i=352&t=352#reply_352
http://www.ppa.ltd.pl/forum_ppa/read.php?f=11&i=230&t=230#reply_230
[#4] Re: Oddam strone

@mailman, post #2

Wyraźnie napisałem, że niue chce jej sprzedawać a oddać za darmo aby, któś sobie ją skończył a duśo do kończenia nie ma w zasadzie trzeba powstawiać klika zdjęć i zrobic jeśli ktoś ma ochote graqficzne buttony bo są standardowe (czyli zwykłe teksty odsyłające).
A jeśli nikt nie wykaże zaintertesowanie to na wakacja powinienem ją zkończyć.
[#5] Re: Oddam strone

@reactor, post #3

Owszem mówie o tej stronie. Strona jest w dalszym ciągu reklamowana. Na głównej stronie ArtDOMN-Serwis znajdzie się narazie także informacja że owa strona powstanie a jak już będzie gotowa to znajdzie się tam odsyłacz. Na stronie są wszelkie informacje o Pegasisie, A1, oraz klasycznej Amidze są opisy programów i gier...
A ponadto licznik odwiedzin oraz księga gości oraz w planach forum, którego sekwencje zaczołem już pisać.
[#6] Re: Oddam strone

@Mleko, post #5

Daj linka do tej strony. Zobaczy sie co tam stworzyles.
[#7] Re: Oddam strone

@reactor, post #6

Tak, daj linka, pooglądamy. :) Twórz stronkę spokojnie, dopóki nikt inny się nie znajdzie. Nie zwarzaj na komentarze, bo moim zdaniem amigowych stron powinno być dużo i nigdy ich nie za wiele. ;) Sam niestety nie mogę "wziąść" Twojej stronki, bo sam nie będę miał zbyt wiele czasu na jej tworzenie... choć jeśli będzie możliwość dosyłania do niej własnych tekstów, to może nawet bym cos kiedyś wysłał jakby było o czym i kiedy... :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem