[#1] Zaliczenie
Mam prośbę do tych ludzi co się znają trochę na grafice komputerowej. Jednym z moich wielu zaliczeń z ćwiczeń z grafiki komputerowej jest napisanie we fleszu animowanego banera lub jakiejś animacji. Trzeba to zrobić w programie Macromedia Flash MX (którego jeszcze nigdy w życiu u siebie na kompie nie instalowałem ). Trzeba mieć plik wynikowy z rozszerzeniem .swf i źródłowy .fla Muszę to zrobić za 2 tygodnie na 19 czerwca. Jeśli ktoś ma jakiś gotowy projekt lub zrobienie go zajęło by mu z 10 minut, to jeśli może to niech przyśle na mojego maila i wspomoże w zaliczeniu. Oczywiście jeśli zaliczę to na 100% wywale ten projekt z dysku, ani nikomu nie udostępnie i ślad po nim zaginie. Tak więc nie ma obawy, że gdzieś to ktoś wykorzysta.
[#2] Re: Zaliczenie

@Sasquatch, post #1

Powinieneś jeszcze napisać ile proponujesz twórcy za udostępnienie swojego projektu (w kapitaliźmie nic nie ma za darmo)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem