[#1] Madd i Mustafa! Żyjecie?
Poszukuję kontaktu z autorami serii "Scenexplorer",gdzieś ich w świat poniosło kilka dobrych lat temu... odezwijcie się Madd i Mustafa z Cruel Bros!

[#2] Re: Madd i Mustafa! Żyjecie?

@aMifan, post #1

Hej,

Zyja zyja tylko na jakim swiecie?? :)
[#3] Re: Madd i Mustafa! Żyjecie?

@aMifan, post #1

Na pewno M&M nie zaglądają na tę stronę niestety. :(

Co się z nimi dzieje? Rzucało ich trochę po świecie (jak większość ludzi, którzy mają mózgi, a nie substancje gąbczaste). Trochę razem, trochę osobno... Na 100% nie jestem pewnien ale Madd chyba siedzi w którymś z krajów skandynawskich, a Mustafa jest w Polsce. Kontaktu bezpośredniego z nimi nie mam. Jednak nie należy ich już szukać pod tymi ksywami.

[#4] Re: Madd i Mustafa! Żyjecie?

@MDW, post #3

LOL. Tylko na tym forum można liczyć na odpowiedź 1,5 roku po fakcie...

[#5] Re: Madd i Mustafa! Żyjecie?

@Kokos, post #4

Hehehe, rzeczywiście. :D Nie zauważyłem. pNg teraz odpowiedział na ten wątek i dopiero wątek zauważyłem. Dokleiłem się nie patrząc na datę. :)

[#6] Re: Madd i Mustafa! Żyjecie?

@MDW, post #5

Helou :)

A co tam :) Dzialamy jak Poczta Polska :D Nie wazne kiedy wazne ze dostarczono ;)
[#7] Re: Madd i Mustafa! Żyjecie?

@pNg, post #6

odkurzając :D , znam madd'a , jak byś nadal szukał , to pm , pzdr.

Ostatnia aktualizacja: 01.11.2015 09:28:06 przez look
[#8] Re: Madd i Mustafa! Żyjecie?

@look, post #7

10 lat i kolejny przełom!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem