[#1] Protracker, Digibooster - tworzenie muzyki
Z okazji nadchodzacych wakacji zdecydowałem się powrócić do pisania muzyki za pomocą komputerka. Ściągnąłem sobie dodatkowo ze 100 MB sampli (Aminet rulez!) i wybrałem program na którym będe tworzyć: Digibooster Pro 2.1 i do pomocy Protracker 2.2b. Niestety moje poszukiwania opisu gałkologii trackerów w Necie skończyły się fiaskiem. Może mi ktoś pomoże? W zamian chętnie posłużę ogromna kolekcją modułów i sampli.

[#2] Re: Protracker, Digibooster - tworzenie muzyki

@Hop, post #1

Do digiboostera to chyba powinieneś dostać instrikcje szeroki uśmiech
[#3] Re: Protracker, Digibooster - tworzenie muzyki

@krucafix, post #2

A gdzie teraz mona kupi Diogiboostera - przecież ja mam oczywiście pirata, o czym oczywiście zapomniałem. I ile to kosztuje. W Łodzi jest tylko Adam Zalepa, ale on ostatnio jakby zblaszał co nieco, więc raczej od niego nie wezmę. A narazie i tak zacznę od Protrackera...

[#4] Re: Protracker, Digibooster - tworzenie muzyki

@Hop, post #3

Ściagnij sobie z Aminetu Octameda soundstudio.Tam bedziesz miał opisane
co i jak z komendami i takimi innymi pierdółkami.
Komendy sa takie same w 90% a biirac dosłownie o ijstrukcje do pisania muzy
to sam musisz załapac swój klimat.
[#5] Re: Protracker, Digibooster - tworzenie muzyki

@Hop, post #1

okej, dzieki wam wszystkim - dalej juz sobbie poradze

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem