[#1] problem z Yahoo
Od kilku dni nie dostalem maila z jakiejkolwiek listy dyskusyjnej na Yahoo. Jestem zapisany na 10 czy 12 takich list i wszystkie milcza, a wiem, ze w ostatnich dniach na niektore z nich posty przychodzily. Skrzynke mam na neo.pl. Napisalem juz do nich ale jeszcze za wczesnie na odpowiedz. :) Czy jest ktos kto ma skrzynke @amiga.pl, @neo.pl i w ostatnich powiedzmy 4-5 dniach wrzesnia dostawal maile z np. listy amiga-pl albo amigg-pl?
[#2] Re: problem z Yahoo

@MDW, post #1

Ja również nie dostałem żadnego mejla od kilku dni choć wiem, że powinny przyjść nowe bo przeglądałem archiwa na stronie yahoogroups.

[#3] Re: problem z Yahoo

@grxmrx, post #2

Przed chwila dostalem takiego maila:

------------------------
Dear Yahoo! Groups member,

You belong to one or more email groups provided by Yahoo! Groups
(groups.yahoo.com).

Recently, messages sent to you from Yahoo! Groups have been
returned to us as undeliverable. As a result, we have temporarily
turned off message delivery to this email address.

If you are reading this message, the delivery problem appears to
be fixed. To start receiving your groups messages by email again and
turn your account back on, please visit:

... i dalej link i cos jeszcze...
------------------------

Tak wiec mozliwe, za zaraz zacznie wszystko dzialac, bo walnalem w linka... Jak przyjdzie jakis mail to dam znac.

[#4] Re: problem z Yahoo

@MDW, post #3

Wlasnie dostalem maile z mordor-dev@yahoogroups.com wiec wyglada na to, ze wszystko wrocilo do normy. Jak zwykle sie pospieszylem piszac tutaj i do neo.pl... :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem