[#1] prv.pl, iframes a Ibrowse
Jeśli ktoś jeszcze nie zauważył to na strony, dla których istnieją aliasy prv.pl nie można od pewnego czasu wchodzić przez IBrowse, tzn. kod się załaduje, ale w IBrowse będzie pusta strona.
Powód? Ibrowse nie obsługuje IFRAMES.
Mam nadzieję, że Ci z Was, którzy mieli w linkach IBrowse do PPA adres na www.amiga.prv.pl czy www.ppa.prv.pl zorientowali się o co chodzi i zmienili w końcu na www.ppa.pl.
Inne amigowe strony z aliasami prv.pl jakie pamiętam to www.gadami.prv.pl i www.amigg.prv.pl, może są też inne.

[#2] Re: prv.pl, iframes a Ibrowse

@grxmrx, post #1

Mam nadzieję, że z IBrowse 2.4 (a może 3.0) nie będzie już problemu. Jak ktoś siedzi na liście dyskusyjnej IBrowse to fajnie byłoby jakby wspomniał, że biedni Polacy mają taki dosyć powszechny problem (w końcu to prv.pl spotyka się dosyć często). Nie wiem czy autor coś z tym zrobi w następnych wersjach IBrowse ale niech przynajmniej wie... :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem