[#1] Little Horror
Czytając wspominki o M.Pampuchu przypomniałem sobie artykuły Little Horrora w ACS.Bardzo je lubiłem.Może wiecie co się dzieje z powyższym?
[#2] Re: Little Horror

@skobry, post #1

"Wspominki o M.Pampuchu"? To on nie żyje?!!
[#3] Re: Little Horror

@PopoCop, post #2

Zawsze tak dosłownie traktujesz WYRAZY?Może poprostu koniecznie chciałeś coś sobie napisać?
Proponuję do TEMATU!
[#4] Re: Little Horror

@skobry, post #1

A mi sie podobaly lewicowe poglady MPSa. Dobrze mowil i JUZ. Do dzisiaj to sie sprawdza. Nawet nie wiemy o ile jestesmy zacofani i jak ubodzy w mysli amigowe. Czy nie zauwazyliscie tego ze "rynek" amigowy i kompatybilny jest najsielniejszy w kraju nad wisla? Ale tu Panowie galimatis jest, nie ma czlowieka ktory by rzadzil/zjednoczyl...Wciaz nam tylko w glowie Panowie szlachata - "szabla w dlon" :((((((((((((((((((((((((((...
[#5] Re: Little Horror

@Andrzej Drozd, post #4

Rzeczywiście "rynek" amigowy i "kompatybilny" jest najsilniejszy w kraju nad wisłą, a to pewnie dlatego że załapanie się na jakikolwiek "rynek" w tym kraju jest bardzo trudne, jeżeli ktoś już z interesu wypadł. Taka sytuacja powoduje także u ludzi całą gamę zachowań, od niewolniczej służalczości do skrajnego chamstwa, w stopniu w jakim jeszcze kilka lat temu nawet nikomu się nie śniło, że do czegoś takiego może dojść.

[#6] Re: Little Horror

@Andrzej Drozd, post #4

Chyba raczej bardziej prawicowe poglądy bo lewicy to on nie cierpiał. W każym razie wynikało to z tekstów.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem