[#1] Profesjonalne podworko PC
Ostatnio troche nostalgicznie sie zrobilo na forum. Aby sie oderwac troche od naszego Ami swiata, zapraszam na kretynski humor rodem z Monthy "Pythonga". Przednia zabawa czyli elektryczno-hydrauliczne spojrzenie na PC.

http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=2944452&start=0

PS. Ja z gory dziekuje pewnej osobie za ten link.
[#2] Re: Profesjonalne podworko PC

@Andrzej Drozd, post #1

O moj Boze...
No comment. ;) Ale humorek mi sie poprawil!

[#3] Re: Profesjonalne podworko PC

@Andrzej Drozd, post #1

Dzieki stary zainfo, czytam dalej i juz rechocze na podlodze...

[#4] Re: Profesjonalne podworko PC

@Andrzej Drozd, post #1

no nie; brak komentarza
a ten domator70 to już rozwala na maxa :D
[#5] Re: Profesjonalne podworko PC

@Andrzej Drozd, post #1

Ja pierdzielę! Zlać się można z tych wypowiedzi! A najlepsze, że niektórzy ne widzą że se ludzie jajca z gości robią i idą w zaparte . Dzięki ludki za linka - dawno się tak nie uzmiałem!

R E W E L A C J A !

[#6] Re: Profesjonalne podworko PC

@AlaN, post #5

Oto kolejny dowód, że nie wystarczy posiadać kompa by umieć z niego korzystać. Trzeba jeszcze dysponować odpowiednią wiedzą. IMHO obsługa komputerów na obecnym etapie ich rozwoju jest nadal trudna. Ponadto śmiem twierdzić, że wiedza użytkowników forum PPA wybija się ponad przeciętność. Można nie mieć komputera pc i umieć zrobić z niego większy pożytek niż rzesza przeciętnych użytkowników Win.

[#7] Re: Profesjonalne podworko PC

@11MASTEr, post #4

Ja myślę, że domator70 to jeden z tych "informatyków", który broni swojego zawodu. Bo gdyby wszyscy byli tak zdolni jak Amigowcy, to ten zawód "informatyka - konserwatora" nigdy nie powstałby.
[#8] Re: Profesjonalne podworko PC

@rjack, post #6

You're right, sir!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem