[#1] Mysql
Może ktoś ma jakąś skromną bazę danych (potrzebne na informatykę) w MySql obudowaną PHP. Zrobiłem już swojej trochę ale już wymiękam bo robię pod windowsem. Chodzi mi tylko wyświetlanie wszystkich rekordów, a przy szukaniu ciągle jakieś errory :(

A może komuś się zechce zobaczyć moją bazę i coś mi w niej poprawi.

Moje GG: 4785894

Please Help me!!!

[#2] Re: Mysql

@Korni, post #1

jak dobrze podepniesz to pokazywanie wszystkich rekordow
dzialac powinno wszędzie (select * from ble_tab) a co do wyszukiwania to trzeba uważac bo msql3 nie ma podselektów. Jak masz dalej probemy to mogę ci podesłac moją baze (robioną na amidze z apache i msql3)
[#3] Re: Mysql ?!

@rzookol, post #2

nie wiedziałem że na Ami można Apacza i MySQL zainstalować !!
jaki konfig wystarczy i jakie są inne mymagania??
[#4] Re: Mysql ?!

@R-Tea, post #3

ja mam 64 mb i 40/25 (oprócz ppc ale ono jest do tego niewykorzystywane)
i działa ok - szybko i bez problemów , nie licząc tego że stronka chyba z netu zniknęła ale jest na aminecie wersja 1.3.12 apacha i mysql4 no i trzeba miec geekgadgets i odpalony stos tcp
[#5] Re: Mysql ?!

@rzookol, post #4

dzięki za rozjaśnienie mojej łepetyny :)
to znaczy że możesz u siebie testować (oglądać) offline'owe www zawierające kod PHP, prawda?? bo PHP
[#6] Re: Mysql ?!

@R-Tea, post #5

no tak, ale dzialają tylko wkompilowane moduły - np. nie ma modułu do obsługi #?.zip, nie pamiętam czy jest grafika i obsługa pdf ale mysql daje sie podłaczyc i działa, tak samo jak przekazywanie informacji na rózne sposoby. Ogólnie wszystko chodzi ok
[#7] Re: Mysql

@rzookol, post #2

Chętnie zobaczę twoją bazę danych, może mnie coś oświeci. Podeślij mi :)
Dziękuje bardzo za zainteresowanie.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem