[#1] Ankieta
Tu macie ankiete http://nt.interia.pl/news?inf=569032
Wiecie jak glosowac
[#2] Re: Ankieta

@reactor, post #1

Już
[#3] Re: Ankieta

@reactor, post #1

Ja tez

[#4] Re: Ankieta

@AmiChris, post #3

Poszło
[#5] Re: Ankieta

@reactor, post #1

Me too.

A tak w ogóle, to jak należało głosować? :
[#6] Re: Ankieta

@reactor, post #1

what's done, it's done :D - głos oddany!
[#7] Re: Ankieta

@LeMan, post #5

Prawidlowo :P

[#8] Re: Ankieta

@baderman, post #6

Ale prosta ta ankieta. Myślałem że będzie jakaś trudniejsza :)
[#9] Re: Ankieta

@LeMan, post #5

no, że macos jest najbardziej bezpieczy - włamał ci się ktoś do emulowanego maca jak używałeś Fusion/Shapeshifter?
[#10] Re: Ankieta

@reactor, post #1

nie założyli żadnego ograniczenia.
można głosować ile się tylko chce.
[#11] Re: Ankieta

@Kaczus, post #7

Pewnie tak... Tylko wiesz, chodzi mi o to, że jednak chciałbym mieć jakiś wybór - a tu proszę: Win odpada od razu, MacOS służy mi tylko do grania i w ogóle zatrzymałem się bodaj na 7.6.3 czy jakoś tak, na temat Linucha mam coraz gorsze zdanie, z MorphOSem, BeOS'em czy jakimiś innymi nie miałem do czynienia; ergo nie mam wyboru. Eh, chrzanić taką demokrację...

LeMan
[#12] Re: Ankieta

@reactor, post #1

ogolnie, to ankieta jest nieco glupia. widzimy AppleOS, a dalej Linux/UNIX. Bzdura to troszkie, bo przeca MacOS to tez unix... i jak tu glosowac? ;]

i dlatego klyknąłem na AmigaOS. :) w koncu nie pytali o funkcjonalnosc, a o bezpieczenstwo. :P
[#13] Re: Ankieta

@R-Tea, post #10

No to do dzieła :) Bo na razie jestesmy na trzecim miejscu.
[#14] Re: Ankieta

@kmilota, post #13

Na zaszczytnym trzecim miejscu :)
[#15] Re: Ankieta

@reactor, post #1

w morde pogłosujce na ami os bo normalnie jakiś windows dogania...
[#16] Re: Ankieta

@reactor, post #1

Brakuje tam jednej opcji: "ŻADEN" - jak ktoś się uprze, to wszędzie wlezie . W ślad za tym, postawiłem na "INNY".

[#17] Re: Ankieta

@MróweK, post #15

Musimy sie postarac! Ile tysiecy razy mozna zaglosowac z jednego IP? :)
[#18] Re: Ankieta

@KAM_, post #12

Generalnie to nie ma chyba systemu, ktory sie nazywa AppleOS albo ja czegos nie wiem. A MacOSy < 10 to raczej Unixem nie sa.

Ponadto Windows w takiej ankiecie nie powinien byc nawet uwzgledniony "ze wzgledow bezpiczenstwa". ;)
[#19] Re: Ankieta

@AlaN, post #16

Czy jeszcze ktoś tu poprawia statystyki tego no wiadomo czego:)
[#20] Re: Ankieta

@MróweK, post #19

właśnie poprawiłem.
AmigaOS 18% - drugie miejsce :)
[#21] Re: Ankieta

@R-Tea, post #20

O no to spox do dzieła jeszcze linuxa się przegoni i może w jakimś czasopiśmie o tym mwspomną??
heh chciałbym widzieć zdziwienie ludzi gdyby to sie ukazało w jakiejś gazeci z pc np komputer świat itp
[#22] Re: Ankieta

@MróweK, post #21

raczej nigdzie nie wspomną, bo nie ma w tej ankiecie żadnego ograniczenia i można klikać do woli a to oznacza że wyniki ankiety nie sa miarodajne :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem