[#1] hej
wiecie moze jak usunac historie z Allplayera i Windows media player bo wyswietla mi to samo?
pozdrawiam
[#2] Re: hej

@Marek, post #1

To na MorphOS jest Allplayer i Windows Media Player?
Marek pomyliles forum.
Zanim cos napiszesz to dobrze sprawdz gdzie to robisz.
[#3] Re: hej

@Marek, post #1

Po pierwsze primo to jest forum dla uzytkownikow MorphOSa, a po drugie primo pomysl sam nad swoim problemem, bo wszystko masz w opcjach obu programow.
[#4] Re: hej

@Marek, post #1

Trzeba zrobic tak:

1. Dwukliknij na "Moj komputer" - otworzy sie okno.

2. Dwukliknij na "Dysk C".

3. Nacisnij prawym klawiszem myszy na katalog "WINDOWS".

4. Otworzy sie menu z ktorego wybierz "Usun".

5. Potwierdz swoj wybor naciskajac "OK".

;) ;) ;)

Jesli mozesz to podeslij mi na maila wersje dla MorphOS Windows Media Playera i Allplayera to rozkumam ten problem. ;)
[#5] Re: hej

@MDW, post #4

Windows Media Player można chyba uruchomic na Pegazie pod Molem ;)
[#6] Re: hej

@rzookol, post #5

Oj, juz nie filozuj, dobrze ;)
[#7] Re: hej

@rzookol, post #5

No tak ale ja mialem na mysli MorphOSa a nie Pegasosa. Nie splamie swojego Pegasosa uruchamianiem jakiegos Linuxa czy MacOSa. ;) W sytuacjach awaryjnych uzywam peceta. :)
[#8] Re: hej

@reactor, post #3

a dla użytkowników AmigaOS'a to już nie ?? :D
[#9] Re: hej

@MDW, post #7

format c: i po sprawie
pozdrrawiam wszystkich
MróweK
p.s. sub edit player niema sobie równych zainstaluj,przetestuj a przekonasz się...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem